Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag, Willem van de Velde (II), ca. 1666

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

Over dit schilderij

“Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” is een prachtig schilderij van de Nederlandse zeeschilder Willem van de Velde (II). Dit werk is een uitstekend voorbeeld van zijn meesterschap in het vastleggen van maritieme taferelen en zijn vaardigheid om de zee, schepen en historische gebeurtenissen met precisie en detail weer te geven. Geschilderd rond 1666, toont dit stuk de triomf van de Nederlandse vloot na een van de grootste zeeslagen in de geschiedenis, de Vierdaagse Zeeslag tijdens de Tweede Engels-Nederlandse Oorlog.

Willem van de Velde (II) was niet alleen een begenadigd kunstenaar, maar ook een officiële oorlogscorrespondent en ooggetuige van vele zeeslagen. Hij gebruikte zijn scherpe observatievermogen om de taferelen vast te leggen en bracht zo de maritieme geschiedenis van zijn tijd tot leven. Zijn schilderijen zijn een eerbetoon aan de Nederlandse zeemacht en de heroïsche strijd tegen hun rivalen.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Op “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” zien we diverse schepen, zowel Nederlands als Engels, na de zeeslag. De veroverde Engelse schepen worden door de Nederlandse vloot weggesleept, terwijl andere schepen hun reparaties uitvoeren of hun zeilen hijsen. De lucht is gevuld met rook van de kanonnen en de zee is turbulent, wat de nasleep van de intense strijd weergeeft. De details van de schepen, hun zeilen, touwen en bemanning zijn met grote nauwkeurigheid geschilderd, waardoor de kijker een realistische weergave krijgt van de gebeurtenissen.

Haal dit werk nu zelf in huis

Breng een stukje Nederlandse maritieme geschiedenis in huis met deze prachtige reproductie van “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag”. Dit schilderij is verkrijgbaar op canvas, acrylglas en aluminium dibond, zodat u het materiaal kunt kiezen dat het beste bij uw interieur past. Bestel het vandaag nog online in onze webshop en voeg dit meesterwerk van Willem van de Velde (II) toe aan uw kunstcollectie.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Laat u inspireren door de indrukwekkende prestaties van de Nederlandse zeemacht en de sublieme schildervaardigheid van Willem van de Velde (II). “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” is een ware ode aan de Nederlandse zeevaartgeschiedenis en een perfecte aanvulling op elke kunstverzameling.

Of u nu een fervent kunstverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek en historisch kunstwerk om uw huis of kantoor te verfraaien, dit schilderij is de perfecte keuze. Door het online te kopen bij onze webshop, kunt u het gemakkelijk en veilig in huis halen en genieten van de tijdloze schoonheid van dit meesterwerk.

Mis deze kans niet om een prachtige reproductie van “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” van Willem van de Velde (II) in huis te halen. Bestel nu online en geef uw interieur een vleugje Nederlandse maritieme geschiedenis en vakmanschap.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?