Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag, Willem van de Velde (II), ca. 1666

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

Over dit schilderij

“Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” is een indrukwekkend schilderij van de beroemde Nederlandse zeeschilder Willem van de Velde (II), geschilderd rond 1666. Het werk toont de nasleep van de Vierdaagse Zeeslag, een van de belangrijkste zeeslagen in de Nederlandse maritieme geschiedenis. Van de Velde staat bekend om zijn verbluffende marines en dit schilderij is een prachtig voorbeeld van zijn talent om het drama en de actie van een zeeslag vast te leggen.

Dit meesterwerk weerspiegelt de trots en het zelfvertrouwen van de Nederlandse Republiek tijdens de Gouden Eeuw, een periode waarin Nederland een wereldmacht was op zee. De schilderijen van Van de Velde zijn een levendig verslag van de roemrijke maritieme geschiedenis van Nederland en dit werk is daarop geen uitzondering.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Op “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” zien we de imposante Nederlandse vloot die Engelse schepen heeft veroverd na de zeeslag. De Nederlandse schepen zijn gedetailleerd weergegeven met hun wapperende zeilen en kleurrijke vlaggen, terwijl de veroverde Engelse schepen in contrast staan met hun gehavende uiterlijk. De lucht is gevuld met rook en vuur, wat de intensiteit en het gevaar van de zeeslag benadrukt. De zee zelf speelt ook een belangrijke rol in het schilderij, met zijn golven en schuim die de beweging en kracht van de oceaan weergeven.

Haal dit werk nu zelf in huis

Ervaar de macht en het drama van “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” in uw eigen huis door het online te kopen in onze webshop. Kies voor een reproductie op canvas, acrylglas of aluminium dibond om perfect aan te sluiten bij uw interieur. Dit indrukwekkende schilderij zal een opvallend en betekenisvol element toevoegen aan uw kunstcollectie en een blijvende herinnering zijn aan de Nederlandse maritieme geschiedenis.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Met een reproductie van “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” haalt u een stukje Nederlandse geschiedenis en vakmanschap in huis. Laat u inspireren door de passie en het talent van Willem van de Velde (II) en geniet dagelijks van dit prachtige kunstwerk in uw woon- of werkruimte.

Wacht niet langer en breng een ode aan de Nederlandse maritieme geschiedenis door dit indrukwekkende schilderij aan uw collectie toe te voegen. Bestel vandaag nog en laat u verrassen door de kwaliteit en schoonheid van onze reproducties. Verrijk uw interieur met de pracht van “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” en deel het verhaal achter dit meesterwerk met familie en vrienden.

Mis deze kans niet om een uniek stukje Nederlandse kunstgeschiedenis in huis te halen en bestel “Veroverde Engelse schepen na de Vierdaagse Zeeslag” nu op onze webshop.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?