Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Stilleven met kan van steengoed, Maria Vos, 1878

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Stilleven met kan van steengoed
 • Schilder: Maria Vos
 • Datum: 1878

Over dit schilderij

Stilleven met kan van steengoed is een prachtig schilderij uit 1878, gemaakt door de getalenteerde Nederlandse schilderes Maria Vos. Maria Vos staat bekend om haar realistische en gedetailleerde stillevens, en dit kunstwerk is daarop geen uitzondering. De passie en het vakmanschap die Vos in haar werk legt, zijn duidelijk zichtbaar in de uitvoering van dit schilderij. De levendige kleuren en de zorgvuldig weergegeven texturen geven het werk een tastbaar gevoel en nodigen de toeschouwer uit om de voorwerpen op het doek aan te raken.

Dit meesterwerk van Maria Vos is een prachtige aanvulling op elke kunstcollectie en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van iedereen die het ziet. Het is een tijdloos stuk dat de schoonheid en eenvoud van alledaagse objecten viert en een subtiele herinnering is aan de vergankelijkheid van het leven. Stilleven met kan van steengoed is een kunstwerk dat niet alleen de artistieke vaardigheden van Vos demonstreert, maar ook haar vermogen om een momentopname van het leven te vangen en de toeschouwer te betrekken bij de schoonheid van het alledaagse.

Wat valt er te zien op dit schilderij?

Op het schilderij Stilleven met kan van steengoed zien we een tafereel met verschillende objecten, waaronder een stenen kan, een glazen fles, een schaal met druiven en een vaas met bloemen. Het geheel is zorgvuldig gearrangeerd op een houten tafel, met op de achtergrond een gedrapeerd doek. De manier waarop Maria Vos de verschillende materialen en texturen weergeeft, zoals het glanzende oppervlak van de fles en het aardewerk van de kan, is uiterst realistisch en getuigt van haar buitengewone vakmanschap als schilderes.

Haal dit werk nu zelf in huis

Mis deze kans niet om dit prachtige schilderij van Maria Vos in uw eigen huis te hebben. U kunt Stilleven met kan van steengoed online kopen in onze webshop, waar het beschikbaar is op canvas, acrylglas en aluminium dibond. Elk van deze materialen biedt een unieke en hoogwaardige weergave van dit indrukwekkende kunstwerk. Haal vandaag nog dit tijdloze meesterwerk in huis en laat u inspireren door de schoonheid en eenvoud van Maria Vos’ stillevens.

Category:
Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?