Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Reverie, John William Godward, 1904

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  • Titel: Reverie
  • Schilder: John William Godward
  • Datum: 1904

  Over dit schilderij

  Reverie is een prachtig kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Britse schilder John William Godward in 1904. Dit schilderij is een uitstekend voorbeeld van zijn meesterschap in het neoclassicisme en zijn passie voor het weergeven van vrouwelijke schoonheid in een tijdloze setting. In deze periode werd Emile Vernon, een andere bekende kunstenaar, geïnspireerd door de esthetiek van de antieke wereld en schilderde hij “Fille Au Citronnier,” een werk met een vergelijkbare sfeer en aandacht voor detail.

  In de historische context van het begin van de 20e eeuw was er een groeiende interesse in de klassieke oudheid, en schilders zoals Godward en Vernon waren belangrijke vertegenwoordigers van deze stijl. Hun werken worden gekenmerkt door een zachte, delicate benadering van het menselijk figuur en de nadruk op een idyllische omgeving die de toeschouwer uitnodigt om te ontsnappen naar een wereld van schoonheid en sereniteit.

  Wat valt er te zien op dit schilderij

  Reverie toont een jonge vrouw, gehuld in prachtige gewaden, die peinzend in de verte staart. Ze zit op een marmeren bankje, omringd door bloeiende bloemen en klassieke architectonische elementen. De schilder heeft de warmte van de zonnestralen en de textuur van de stoffen op sublieme wijze vastgelegd. Het schilderij meet 52 x 82 cm en is een bijzonder gedetailleerd en verfijnd werk.

  Haal dit werk nu zelf in huis

  Dankzij onze geavanceerde reproductietechnieken kunt u nu een prachtige kopie van Reverie in huis halen, gedrukt op hoogwaardige materialen zoals canvas, acrylglas en aluminium dibond. Zo kunt u genieten van de schoonheid van dit meesterwerk zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Een van onze tevreden klanten schreef: “De reproductie is werkelijk prachtig, de kleuren zijn levendig en de details zijn haarscherp. Ik ben zeer tevreden!”

  Koop het prachtige werk van John William Godward eenvoudig online in onze webshop. We bieden verschillende verzendopties en een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?