Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Landschap met ruïnes, vee en herten, Roelant Savery, ca. 1614 – ca. 1620

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Landschap met ruïnes, vee en herten
 • Schilder: Roelant Savery
 • Datum: ca. 1614 – ca. 1620

Over dit schilderij

Dit prachtige kunstwerk, geschilderd door Roelant Savery, is een meesterwerk van de vroege 17e-eeuwse Nederlandse schilderkunst. Savery was een begaafd schilder en tekenaar die vooral bekend stond om zijn gedetailleerde en levendige landschappen en dieren. Zijn werk kenmerkt zich door een nauwgezette aandacht voor detail en een diepe liefde voor de natuur. “Landschap met ruïnes, vee en herten” is geen uitzondering en toont Savery’s buitengewone vakmanschap en passie voor zijn onderwerp.

Geschilderd tussen 1614 en 1620, tijdens het hoogtepunt van Savery’s carrière, is “Landschap met ruïnes, vee en herten” een prachtig voorbeeld van zijn vermogen om een harmonieuze en evenwichtige compositie te creëren. Dit schilderij straalt een gevoel van rust en sereniteit uit, met een adembenemend landschap dat de toeschouwer uitnodigt om zich onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van het tafereel.

Wat valt er te zien op dit schilderij

In “Landschap met ruïnes, vee en herten” zien we een idyllisch landschap, rijk aan details en leven. Op de voorgrond bevinden zich enkele rustende herten en grazend vee, terwijl op de achtergrond een indrukwekkende ruïne te zien is, overwoekerd door planten en omgeven door bomen. Het heldere, zachte licht dat door het bladerdak valt, benadrukt de diepte en textuur van het landschap en geeft het geheel een sfeer van kalmte en vredigheid.

Haal dit werk nu zelf in huis

Mis de kans niet om dit prachtige schilderij aan uw kunstcollectie toe te voegen. U kunt “Landschap met ruïnes, vee en herten” nu online kopen in onze webshop, waarbij u kunt kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen zoals canvas, acrylglas en aluminium dibond. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en zorgt voor een prachtige weergave van dit meesterwerk, waardoor het de perfecte aanvulling is op elk interieur.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:
Category:
Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?