Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Kerkelijk gebouw in Brazilië, Frans Jansz. Post, 1675 – 1680

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

“Kerkelijk gebouw in Brazilië” is een indrukwekkend schilderij van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Frans Jansz. Post, gemaakt tussen 1675 en 1680. Post was een van de eerste Europese kunstenaars die de exotische landschappen en architectuur van Nederlands-Brazilië vastlegde. Zijn schilderijen bieden een uniek perspectief op het leven en de cultuur in het koloniale Brazilië tijdens de 17e eeuw.

Dit werk is kenmerkend voor de stijl van Post, met een bijzonder oog voor detail en een vermogen om het exotische landschap op een realistische en sfeervolle manier weer te geven. Post woonde en werkte in Brazilië, en zijn schilderijen getuigen van zijn diepgaande begrip van de lokale flora, fauna en architectuur, wat zijn werk onderscheidt van andere kunstenaars uit die tijd.

“Kerkelijk gebouw in Brazilië” toont een kerkelijk gebouw, vermoedelijk een kerk of kapel, omgeven door weelderige vegetatie en een prachtig landschap. Een aantal figuren is zichtbaar in de voorgrond, wat bijdraagt aan de levendigheid en dynamiek van het tafereel. Het schilderij is harmonieus en evenwichtig, met een subtiele balans tussen licht en schaduw die de compositie tot leven brengt.

Voeg een vleugje exotische schoonheid toe aan uw interieur met een reproductie van “Kerkelijk gebouw in Brazilië” aan uw muur. Bestel dit prachtige kunstwerk online in onze webshop op canvas, acrylglas of aluminium dibond om perfect aan te sluiten bij uw woonstijl. Laat u inspireren door de betoverende wereld van het koloniale Brazilië en geniet dagelijks van het uitzicht op dit prachtige kerkelijke gebouw.

Dit schilderij is momenteel in het bezit van:

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?