Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

John William Waterhouse, De ziel van de roos, 1903

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

Over dit schilderij

“De ziel van de roos” is een prachtig werk van de Engelse schilder John William Waterhouse, dat een perfect voorbeeld is van zijn unieke en sfeervolle stijl. Dit meesterwerk uit 1903 laat een jonge vrouw zien, omringd door bloemen en met een roos in haar handen. Het schilderij straalt rust en sereniteit uit, en de diepe kleuren en details zorgen ervoor dat het een onvergetelijk kunstwerk is.

Waterhouse was een meester in het schilderen van de menselijke figuur, en dit werk toont zijn vaardigheden op hun best. De manier waarop de vrouw wordt afgebeeld, met haar ogen gesloten en haar handen rustend op de roos, geeft haar een mystieke uitstraling. De bloemen om haar heen versterken dit gevoel van vrede en rust, en het geheel creëert een bijna dromerige sfeer.

Wat valt er te zien op dit schilderij

In “De ziel van de roos” zien we een jonge vrouw, omringd door bloemen en met een roos in haar handen. Haar ogen zijn gesloten en haar handen rusten op de roos, terwijl haar lange haren naar beneden vallen. De bloemen om haar heen zijn prachtig geschilderd en creëren een kleurrijke en serene omgeving. Het schilderij straalt rust en vrede uit en geeft de toeschouwer een gevoel van kalmte en sereniteit.

Haal dit werk nu zelf in huis

Breng een vleugje rust en sereniteit in uw huis of kantoor met “De ziel van de roos” van John William Waterhouse. Dit prachtige kunstwerk is beschikbaar als reproductie op canvas, acrylglas of aluminium dibond in onze webshop. Elk materiaal biedt een unieke weergave van dit meesterwerk, waardoor u de schoonheid en het vakmanschap van Waterhouse kunt ervaren.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Met een reproductie van “De ziel van de roos” kunt u genieten van een tijdloos kunstwerk in uw eigen huis. Het schilderij is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een symbool van rust en sereniteit. Bezoek onze webshop om uw bestelling te plaatsen en kies het materiaal en de afmetingen die het beste bij uw interieur passen.

Wacht niet langer en haal dit prachtige werk van John William Waterhouse nu zelf in huis. Met onze hoogwaardige reproducties op canvas, acrylglas of aluminium dibond kunt u de schoonheid en het vakmanschap van dit meesterwerk ervaren in uw eigen huis of kantoor. Elk materiaal biedt unieke eigenschappen en zorgt voor een duurzame en levendige weergave van het originele schilderij.

Voeg vandaag nog “De ziel van de roos” toe aan uw kunstcollectie en geniet van de rustgevende en serene sfeer die dit prachtige kunstwerk uitstraalt. Bestel nu online bij mijnnieuweschilderij.nl en ontdek de schoonheid van John William Waterhouse’s werk.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?