Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

John William Godward, IJdelheid, 1900

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: IJdelheid
 • Schilder: John William Godward
 • Datum: 1900

Over dit schilderij

IJdelheid is een betoverend schilderij van de getalenteerde Britse kunstenaar John William Godward, gemaakt in 1900. Dit meesterwerk toont zijn kenmerkende neoklassieke stijl en zijn voorliefde voor het afbeelden van vrouwelijke schoonheid en klassieke thema’s. In het historische kader van het einde van de 19e eeuw was er een groeiende interesse in de klassieke oudheid, en schilders zoals Godward waren belangrijke vertegenwoordigers van deze artistieke beweging.

Het schilderij IJdelheid is een perfecte weerspiegeling van Godwards meesterschap in het vastleggen van de sfeer van de klassieke oudheid. De zachte, delicate benadering van het menselijk figuur en de nadruk op een idyllische omgeving nodigt de toeschouwer uit om te ontsnappen naar een wereld van schoonheid en sereniteit. Het werk is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie en een eerbetoon aan de vaardigheden van deze bijzondere schilder.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Op het schilderij IJdelheid zien we een jonge vrouw gekleed in elegante gewaden, zittend voor een spiegel, te midden van een prachtig klassiek landschap. Haar expressie en houding geven een gevoel van introspectie en contemplatie weer. De verfijnde penseelstreken van Godward brengen de textuur van de stoffen en de details van het landschap tot leven. Het schilderij heeft een afmeting van 38 x 64 cm en is een bijzonder gedetailleerd en verfijnd werk.

Haal dit werk nu zelf in huis

U kunt nu een prachtige reproductie van IJdelheid in huis halen, gedrukt op hoogwaardige materialen zoals canvas, acrylglas en aluminium dibond. Onze geavanceerde printtechnieken zorgen voor een nauwkeurige weergave van dit meesterwerk, waardoor u kunt genieten van de schoonheid van het originele schilderij. Een van onze tevreden klanten schreef: “De reproductie is verbluffend, de kleuren zijn levendig en de details haarscherp. Ik ben zeer tevreden!”

Koop het prachtige werk van John William Godward eenvoudig online in onze webshop. We bieden verschillende verzendopties en een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

00

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?