Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

John William Godward, A Pompeian Bath, 1890

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: A Pompeian Bath
 • Schilder: John William Godward
 • Datum: 1890

Over dit schilderij

A Pompeian Bath is een prachtig kunstwerk, geschilderd door de getalenteerde Britse schilder John William Godward in 1890. Dit schilderij toont zijn meesterschap in het neoclassicisme en zijn passie voor het weergeven van vrouwelijke schoonheid in een tijdloze setting. In deze periode werd Emile Vernon, een andere bekende kunstenaar, geïnspireerd door de esthetiek van de antieke wereld en schilderde hij “Fille Au Citronnier,” een werk met een vergelijkbare sfeer en aandacht voor detail.

In de historische context van het einde van de 19e eeuw was er een groeiende interesse in de klassieke oudheid, en schilders zoals Godward en Vernon waren belangrijke vertegenwoordigers van deze stijl. Hun werken worden gekenmerkt door een zachte, delicate benadering van het menselijk figuur en de nadruk op een idyllische omgeving die de toeschouwer uitnodigt om te ontsnappen naar een wereld van schoonheid en sereniteit.

Wat valt er te zien op dit schilderij

A Pompeian Bath toont een jonge vrouw die zich baadt in een klassiek Romeins badhuis. De schilder heeft de serene en rustgevende atmosfeer van deze intieme scène meesterlijk vastgelegd. De vrouw is gehuld in zachte stoffen, en de omgeving is versierd met marmeren zuilen, mozaïeken en weelderige planten. Het schilderij meet 64 x 92 cm en is een bijzonder gedetailleerd en verfijnd werk.

Haal dit werk nu zelf in huis

Dankzij onze geavanceerde reproductietechnieken kunt u nu een prachtige kopie van A Pompeian Bath in huis halen, gedrukt op hoogwaardige materialen zoals canvas, acrylglas en aluminium dibond. Zo kunt u genieten van de schoonheid van dit meesterwerk zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Een van onze tevreden klanten schreef: “De reproductie is werkelijk prachtig, de kleuren zijn levendig en de details zijn haarscherp. Ik ben zeer tevreden!”

Koop het prachtige werk van John William Godward eenvoudig online in onze webshop. We bieden verschillende verzendopties en een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?