Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Jacobus Linthorst, Stilleven met fruit, 1808

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

Over dit schilderij

“Stilleven met fruit” is een verbluffend schilderij van de getalenteerde Nederlandse schilder Jacobus Linthorst, gemaakt in 1808. Linthorst staat bekend om zijn gedetailleerde stillevens en dit werk is een uitstekend voorbeeld van zijn vakmanschap en oog voor detail. De compositie van het schilderij straalt een gevoel van rust en harmonie uit, terwijl het licht op subtiele wijze de texturen en kleuren van het fruit tot leven brengt.

Dit meesterwerk toont het vermogen van Linthorst om de schoonheid van alledaagse objecten vast te leggen en ze te transformeren tot een visueel feest. De levendige kleuren en het nauwgezette realisme maken dit stilleven tot een ware blikvanger en een prachtige toevoeging aan elke kunstcollectie.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Op “Stilleven met fruit” zien we een zorgvuldig gearrangeerde compositie van verschillende soorten fruit, waaronder druiven, perziken, appels en peren. De vruchten liggen op een tafel bedekt met een wit tafelkleed, dat zachtjes over de randen van de tafel hangt. Het licht speelt een belangrijke rol in dit schilderij, waarbij het zowel de kleuren van het fruit benadrukt als de fijne details van hun texturen en vormen.

Haal dit werk nu zelf in huis

Breng de schoonheid van “Stilleven met fruit” van Jacobus Linthorst in uw eigen huis door het online te kopen in onze webshop. Kies voor een reproductie op canvas, acrylglas of aluminium dibond om perfect aan te sluiten bij uw interieur. Dit schilderij zal ongetwijfeld een prachtige aanvulling zijn op uw kunstcollectie en uw huis verrijken met de verfijnde sfeer die het uitstraalt.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:
Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?