Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Gustave Caillebotte, Skiffs, 1877

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Skiffs
 • Schilder: Gustave Caillebotte
 • Datum: 1877

Over dit schilderij

Skiffs is een prachtig schilderij van de Franse kunstenaar Gustave Caillebotte, gemaakt in 1877. Het werk toont Caillebottes vermogen om alledaagse scènes vast te leggen met een frisse en levendige benadering. Dit schilderij behoort tot de impressionistische stroming, gekenmerkt door het gebruik van losse penseelstreken en een helder kleurenpalet om de sfeer en het licht van het moment vast te leggen.

Het schilderij speelt zich af aan de oevers van de rivier de Seine, waar Caillebotte graag tijd doorbracht. Het werk is een prachtige weergave van het leven aan de waterkant in de 19e eeuw en toont de ontspannen en vrijetijdsbesteding van de mensen in die tijd. Het is een getuigenis van de moderne levensstijl die destijds in opkomst was.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Op het schilderij zijn meerdere roeiboten, of skiffs, te zien die op het kalme water van de Seine drijven. Enkele personen bevinden zich in de boten, terwijl anderen aan de kant staan en naar de activiteiten op het water kijken. De lucht is gevuld met lichte, zachte wolken die een serene sfeer creëren. Caillebottes aandacht voor detail en zijn vermogen om licht en schaduw op het water vast te leggen, zorgen voor een realistische en toch dromerige weergave van de scène.

Haal dit werk nu zelf in huis

Door een reproductie van Skiffs in huis te halen, kunt u genieten van de schoonheid van dit meesterwerk op materialen van topkwaliteit zoals canvas, acrylglas of aluminium dibond. Onze geavanceerde printtechnieken garanderen dat de reproductie zijn originele charme en levendigheid behoudt.

Koop eenvoudig en veilig een Gustave Caillebotte reproductie via onze webshop. Wij bieden diverse verzendopties en een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Laat u betoveren door de prachtige weergave van het leven aan de waterkant in de 19e eeuw en voeg een vleugje Franse charme toe aan uw interieur met Gustave Caillebottes Skiffs. Dit meesterwerk zal ongetwijfeld een stijlvol en elegant accent geven aan elke ruimte waarin het wordt opgehangen. Neem vandaag nog de stap en haal deze prachtige reproductie in huis, zodat u dagelijks kunt genieten van de schoonheid en sfeer die het uitstraalt.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?