Gustave Caillebotte, Jongeman bij het raam, 1875

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Jongeman bij het raam
 • Schilder: Gustave Caillebotte
 • Datum: 1875

Over dit schilderij

Jongeman bij het raam is een prachtig schilderij van de Franse kunstenaar Gustave Caillebotte, gemaakt in 1875. Dit werk maakt deel uit van de impressionistische stroming en toont Caillebottes vermogen om alledaagse scènes vast te leggen met een gevoel van intimiteit en emotie. Het schilderij is een meesterlijke weergave van het leven in het Parijs van de 19e eeuw en biedt een inkijkje in het privéleven van een jongeman.

Dit schilderij is bijzonder omdat het een duidelijk contrast toont tussen het interieur en het exterieur. Caillebotte slaagt erin om de aandacht van de kijker te trekken en vast te houden door zijn subtiele behandeling van licht en schaduw, en zijn vermogen om zowel detail als atmosfeer vast te leggen.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Het schilderij toont een jongeman die in gedachten verzonken uit het raam van zijn Parijse appartement kijkt. Hij leunt tegen de vensterbank, zijn blik gericht op de straat beneden. De jongeman is elegant gekleed in een zwarte jas en witte handschoenen, wat suggereert dat hij op het punt staat om uit te gaan. Het licht valt zacht door het raam en zorgt voor een intieme sfeer in de kamer, terwijl de stad buiten levendig en kleurrijk wordt weergegeven.

Haal dit werk nu zelf in huis

Breng de schoonheid van dit meesterwerk in huis met een reproductie op hoogwaardige materialen zoals canvas, acrylglas of aluminium dibond. Onze geavanceerde printtechnieken zorgen ervoor dat de reproductie de charme en levendigheid van het originele schilderij behoudt.

Koop eenvoudig en veilig een Gustave Caillebotte reproductie via onze webshop. Wij bieden diverse verzendopties en een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Laat u betoveren door de subtiele schoonheid van Jongeman bij het raam en voeg een vleugje Parijse elegantie toe aan uw interieur. Neem vandaag nog de stap en haal deze prachtige reproductie in huis, zodat u dagelijks kunt genieten van de sfeer en verfijning die dit meesterwerk uitstraalt. De tijdloze aantrekkingskracht van Gustave Caillebottes werk maakt het een uitstekende aanvulling op elke kunstcollectie en een verrijking voor elk interieur. Mis deze kans niet om een stukje kunstgeschiedenis in uw eigen huis te verwelkomen en bestel vandaag nog uw reproductie van Jongeman bij het raam.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?