Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Gezicht op het eiland Itamaracá, Brazilië, Frans Jansz. Post, 1637

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Gezicht op het eiland Itamaracá, Brazilië
 • Schilder: Frans Jansz. Post
 • Datum: 1637

“Gezicht op het eiland Itamaracá, Brazilië” is een betoverend schilderij van de Nederlandse kunstenaar Frans Jansz. Post, gemaakt in 1637. Post was de eerste Europese kunstenaar die in Nederlands-Brazilië werkte en legde de basis voor de landschapsschilderkunst van de Nieuwe Wereld. Zijn gedetailleerde en atmosferische werken zijn een fascinerende weergave van de exotische landschappen en architectuur van het koloniale Brazilië.

Dit schilderij is een uitstekend voorbeeld van Posts unieke schilderstijl. Hij had een scherp oog voor detail en een buitengewoon vermogen om het tropische landschap op een realistische en sfeervolle manier weer te geven. Door zijn verblijf in Brazilië ontwikkelde hij een diepgaand begrip van de lokale flora, fauna en architectuur, wat terug te zien is in zijn prachtige schilderijen.

“Gezicht op het eiland Itamaracá” toont een panoramisch zicht op het eiland, met een weelderige vegetatie en enkele gebouwen die de koloniale architectuur van die tijd vertegenwoordigen. Op de voorgrond zien we een groep mensen in traditionele klederdracht, die hun dagelijkse bezigheden uitvoeren. De compositie is harmonieus en evenwichtig, waarbij de kleuren en het licht prachtig samenkomen om een idyllisch en vredig tafereel te creëren.

Dompel uzelf onder in de schoonheid van het exotische Brazilië met een reproductie van “Gezicht op het eiland Itamaracá” in uw eigen huis. U kunt het kunstwerk bestellen op canvas, acrylglas of aluminium dibond om perfect aan te sluiten bij uw interieur. Koop nu dit prachtige schilderij online in onze webshop en geniet elke dag van een stukje paradijs aan uw muur.

Dit schilderij is momenteel in het bezit van:

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?