Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap, Roelant Savery, 1620

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap
 • Schilder: Roelant Savery
 • Datum: 1620

Over dit schilderij

“Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap” is een opmerkelijk werk van de hand van de beroemde Nederlandse schilder Roelant Savery. Savery was een meester in het creëren van weelderige en dramatische landschappen en zijn vaardigheid in het schilderen van dieren was ongeëvenaard. Dit werk, dat dateert uit 1620, toont de jacht op een everzwijn in een rotsachtige omgeving, een favoriet onderwerp van Savery.

Wat dit schilderij zo bijzonder maakt, is de manier waarop Savery erin slaagt om de emotie en energie van de jacht op een levendige manier over te brengen. De details zijn verbluffend: van de gedetailleerde gezichten van de jagers en hun paarden tot de verbazingwekkende uitdrukking van het everzwijn. Dit werk is niet alleen een verbluffend voorbeeld van Savery’s vakmanschap, maar het brengt ook de spanning en het drama van de jacht tot leven.

Wat valt er te zien op dit schilderij

In “Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap” zien we een groep jagers die achter een everzwijn aangaan, dat zich verdedigt tegen de honden die op zijn staart zitten. De rotsachtige omgeving zorgt voor een dramatisch decor, met de jagers te paard die over de stenen heen denderen. De uitdrukkingen van de jagers en de dieren zijn levendig en intens, en zorgen voor een verbluffende en realistische weergave van de jacht.

Haal dit werk nu zelf in huis

Mis de kans niet om dit prachtige schilderij aan uw kunstcollectie toe te voegen. U kunt “Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap” nu online kopen in onze webshop, waarbij u kunt kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen zoals canvas, acrylglas en aluminium dibond. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen en zorgt voor een prachtige weergave van dit meesterwerk, waardoor het de perfecte aanvulling is op elk interieur.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Voeg een vleugje drama en spanning toe aan uw huis of kantoor met “Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap”. Dit prachtige kunstwerk zal elke ruimte verfraaien en uw gasten boeien met zijn indrukwekkende details en levendige weergave van de jacht. Kies uit onze verschillende materialen en afmetingen en geniet van een levendige en duurzame weergave van dit meesterwerk.

Door te kiezen voor een reproductie van “Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap” op canvas, acrylglas of aluminium dibond, haalt u een tijdloos meesterwerk in huis dat generaties lang kan worden gekoesterd. Elk materiaal zorgt voor een adembenemende weergave van het originele schilderij, waardoor de drama en emotie van de jacht tot leven komen.

Ontdek vandaag nog de pracht van “Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap” en ervaar de energie en intensiteit van dit meesterwerk in uw eigen leefruimte. Bezoek onze webshop om uw bestelling te plaatsen en kies het materiaal en de afmetingen die het beste bij uw interieur passen. Dit kunstwerk zal ongetwijfeld een geweldige aanwinst zijn voor elke kunstverzamelaar of liefhebber van Roelant Savery’s werk.

Wacht niet langer en geef uzelf of iemand die u liefheeft de kans om te genieten van “Everzwijnjacht in een rotsachtig landschap”. Bestel nu online bij mijnnieuweschilderij.nl en ontdek de schoonheid en emotie van dit bijzondere kunstwerk.

Category:
Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?