Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Emile Vernon, Fille Au Citronnier, 1913

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

ontinue once you hit your maximimum capaicity

Over dit schilderij

Fille Au Citronnier is een betoverend schilderij uit 1913, gemaakt door de Franse kunstenaar Emile Vernon. Vernon staat bekend om zijn romantische en verfijnde stijl, die perfect tot uiting komt in dit prachtige kunstwerk. Het schilderij is een uitstekend voorbeeld van de elegantie en gratie die kenmerkend zijn voor de kunst van Emile Vernon. Zijn gevoel voor kleur en licht, evenals zijn aandacht voor detail, zorgen ervoor dat dit schilderij een tijdloze schoonheid heeft die zowel liefhebbers van klassieke kunst als moderne kunstkenners zal aanspreken.

In Fille Au Citronnier toont Vernon zijn vermogen om de complexiteit van menselijke emoties vast te leggen en een sfeer van sereniteit en introspectie te creëren. Het schilderij straalt een gevoel van rust en bezinning uit, terwijl het tegelijkertijd de schoonheid van de natuur en de menselijke vorm viert. Het is een prachtig kunstwerk dat zowel de artistieke vaardigheden van Vernon als zijn diepgaand begrip van de menselijke ziel demonstreert.

Wat valt er te zien op dit schilderij?

Fille Au Citronnier toont een jonge vrouw die naast een citroenboom staat, met haar hand rustend op een van de takken. De vrouw is gekleed in een elegante witte jurk die haar delicate schoonheid benadrukt. Haar gezichtsuitdrukking is dromerig en introspectief, alsof ze in gedachten verzonken is. Op de achtergrond zien we een zonnige tuin, waar het licht door de bladeren van de citroenboom speelt en schaduwen op de grond werpt. Het kleurenpalet van het schilderij is zacht en harmonieus, met warme tinten van geel, groen en blauw die de rustige sfeer van het tafereel benadrukken.

Haal dit werk nu zelf in huis

Mis de kans niet om dit prachtige schilderij van Emile Vernon in uw eigen huis te hebben. U kunt Fille Au Citronnier online kopen in onze webshop, waar het beschikbaar is op canvas, acrylglas en aluminium dibond. Elk van deze materialen biedt een unieke en hoogwaardige weergave van dit indrukwekkende kunstwerk. Haal vandaag nog dit tijdloze meesterwerk in huis en laat u inspireren door de schoonheid en sereniteit van Emile Vernon’s schilderijen.

Category:
Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?