Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Braziliaans dorp, Frans Jansz. Post, 1675 – 1680

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

“Braziliaans dorp” is een prachtig schilderij van de Nederlandse kunstenaar Frans Jansz. Post, gemaakt tussen 1675 en 1680. Post was een pionier in het schilderen van landschappen uit de Nieuwe Wereld en wordt vaak gezien als de eerste Europese kunstenaar die in Nederlands-Brazilië werkte. Zijn gedetailleerde en sfeervolle schilderijen geven een fascinerend beeld van het exotische landschap en de architectuur van het koloniale Brazilië.

Dit werk is een uitstekend voorbeeld van Posts kenmerkende schilderstijl, met een scherp oog voor detail en een buitengewoon vermogen om het tropische landschap op een realistische en sfeervolle manier weer te geven. Post woonde en werkte in Brazilië, waardoor hij een diepgaand begrip ontwikkelde van de lokale flora, fauna en architectuur, wat duidelijk terug te zien is in zijn prachtige schilderijen.

“Braziliaans dorp” toont een typisch dorp in het koloniale Brazilië, met eenvoudige huisjes en een weelderige vegetatie die het landschap omringt. In het midden van het schilderij zien we een groep mensen die bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten, terwijl het dorp zich uitstrekt naar de achtergrond. De compositie is harmonieus en evenwichtig, met levendige kleuren en een prachtig gebruik van licht om een idyllisch en vredig tafereel te creëren.

Dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis en de schoonheid van het koloniale Brazilië met een reproductie van “Braziliaans dorp” aan uw muur. Bestel dit prachtige kunstwerk online in onze webshop op canvas, acrylglas of aluminium dibond om naadloos aan te sluiten bij uw interieur. Breng een stukje paradijs in uw huis en geniet dagelijks van het uitzicht op dit betoverende Braziliaanse dorp.

Dit schilderij is momenteel in het bezit van:

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?