Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Albert Edelfelt, Spelende jongens bij de kust, 1884

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Spelende jongens bij de kust
 • Schilder: Albert Edelfelt
 • Datum: 1884

Over dit schilderij

Spelende jongens bij de kust is een prachtig schilderij van de Finse meester Albert Edelfelt, gemaakt in 1884. Dit levendige en sfeervolle werk toont zijn talent om de eenvoud en schoonheid van het dagelijks leven vast te leggen. Het schilderij is een uitstekend voorbeeld van Edelfelts realistische stijl, gecombineerd met naturalistische elementen, wat resulteert in een authentieke en aantrekkelijke weergave van het leven in die tijd.

Het werk toont Edelfelts vermogen om het spel en de vreugde van de kindertijd op een intieme en meeslepende manier vast te leggen. Het schilderij is een getuigenis van zijn meesterschap in het uitbeelden van menselijke emoties en het vastleggen van momenten van eenvoudig geluk. Dit werk is niet alleen een prachtige artistieke prestatie, maar ook een eerbetoon aan de tijdloze vreugde van het kind-zijn.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Op het schilderij zien we enkele jongens die zich vermaken aan de kust, spelend in het ondiepe water. De zachte kleuren en het heldere licht geven het werk een warme en vrolijke uitstraling. De losse penseelstreken en het dynamische gebruik van licht en schaduw zorgen voor een levendige en energieke compositie die de kijker meevoert naar een zorgeloze zomerdag aan het water.

Haal dit werk nu zelf in huis

Onze reproducties zijn gemaakt met de beste materialen en printtechnieken om de essentie van dit prachtige schilderij te vangen. Kies uit canvas, acrylglas of aluminium dibond om dit meesterwerk in uw eigen huis te kunnen bewonderen.

Het kopen van een Albert Edelfelt reproductie op onze webshop is eenvoudig, veilig en snel. We bieden verschillende verzendopties aan en hebben een soepel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Breng de energie en vreugde van Albert Edelfelts Spelende jongens bij de kust in uw huis en laat u meevoeren naar een zorgeloze zomerdag aan het water. Dit meesterwerk is een prachtige aanvulling op uw interieur en zal een vleugje nostalgie en tijdloze schoonheid toevoegen aan uw leefruimte. Wacht niet langer en bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Ervaar zelf hoe Spelende jongens bij de kust uw interieur zal verrijken en een bijzondere sfeer zal creëren. Kies nu voor een reproductie van dit prachtige werk en haal de magie van Albert Edelfelt in huis.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?