Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Albert Edelfelt, Oude vrouw met gevlochten mand, 1882

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Oude vrouw met gevlochten mand
 • Schilder: Albert Edelfelt
 • Datum: 1882

Over dit schilderij

Oude vrouw met gevlochten mand is een prachtig werk van de Finse schilder Albert Edelfelt, gemaakt in 1882. Dit schilderij illustreert zijn talent om het dagelijks leven op een gevoelige en intieme manier vast te leggen. Het is een uitstekend voorbeeld van Edelfelts kenmerkende realistische stijl, verweven met naturalistische elementen, wat resulteert in een authentieke en ontroerende weergave van het leven in die tijd.

Dit schilderij is een ode aan de eenvoud en schoonheid van het dagelijks leven in de 19e eeuw, waarbij Edelfelt de nadruk legt op de waardigheid en kracht van de oudere vrouw. Het is een getuigenis van zijn meesterschap in het vastleggen van de menselijke conditie, en een eerbetoon aan de kracht en veerkracht van de gewone mens.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Het schilderij toont een oudere vrouw, die met een gevlochten mand in haar handen staat. Ze is gekleed in eenvoudige maar sierlijke kleding, en haar gezichtsuitdrukking weerspiegelt wijsheid en ervaring. Het subtiele kleurgebruik en de zachte penseelstreken benadrukken de vrouw haar karakter en versterken de warme en serene sfeer van het werk.

Met onze hoogwaardige reproducties kunt u genieten van Oude vrouw met gevlochten mand in uw eigen huis, gedrukt op de beste materialen zoals canvas, acrylglas of aluminium dibond. Onze geavanceerde printtechnieken zorgen ervoor dat het kunstwerk zijn authentieke uitstraling behoudt.

Het aanschaffen van een Albert Edelfelt reproductie via onze webshop is eenvoudig en veilig. Wij bieden diverse verzendopties en hanteren een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Breng de ontroerende schoonheid van Albert Edelfelts Oude vrouw met gevlochten mand in uw huis. Laat u inspireren door de wijsheid en kracht die dit kunstwerk uitstraalt, en geef uzelf of een geliefde de kans om dagelijks te genieten van dit prachtige meesterwerk. Wacht niet langer en bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Ervaar zelf hoe Oude vrouw met gevlochten mand uw interieur zal verrijken en een bijzondere sfeer zal creëren in uw leefruimte. Kies nu voor een reproductie van dit bijzondere werk en laat u meenemen in de wereld van Albert Edelfelt.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?