Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Albert Edelfelt, Goede vrienden, 1881

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Goede vrienden
 • Schilder: Albert Edelfelt
 • Datum: 1881

Over dit schilderij

Goede vrienden van Albert Edelfelt is een meesterwerk uit de 19e eeuw, dat de sfeer van het tijdperk perfect weergeeft. Dit schilderij, gecreëerd in 1881, toont Edelfelts vaardigheid in het vastleggen van de menselijke emotie en interactie. Hij combineert hier op een unieke manier het realisme met het naturalisme, waardoor het schilderij zowel een realistische weergave als een sfeervol kunstwerk wordt.

Dit werk is gesitueerd in een belangrijke periode in de Europese kunstgeschiedenis, waarin veel schilders zich begonnen te focussen op het dagelijks leven en de omgang tussen mensen. Goede vrienden laat zien hoe Edelfelt de uitdaging aangaat om deze thema’s te verkennen, en hoe hij dit met succes doet in zijn eigen artistieke stijl. Zijn werk is een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van menselijke relaties.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Het schilderij toont twee jonge vrouwen, geportretteerd in een intieme en serene setting. Ze zijn verwikkeld in een gesprek, waarbij de zachte lichtval en de subtiele kleuren de sfeer van het moment benadrukken. De afmetingen van het schilderij zijn 48,5 x 38,5 cm, wat een bescheiden formaat is dat perfect past in elk interieur.

Haal dit werk nu zelf in huis

Onze hoogwaardige reproducties maken gebruik van de beste materialen en printtechnieken om dit prachtige schilderij tot leven te brengen. Kies uit canvas, acrylglas of aluminium dibond om dit meesterwerk in uw eigen huis te kunnen bewonderen.

Het kopen van een Albert Edelfelt reproductie op onze webshop is eenvoudig, veilig en snel. We bieden verschillende verzendopties aan en hebben een soepel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:

Breng de tijdloze schoonheid van Albert Edelfelts Goede vrienden in uw huis en koester de warmte en sereniteit die dit meesterwerk uitstraalt. Wacht niet langer en neem vandaag nog die stap om uzelf of een dierbare te trakteren op deze prachtige reproductie. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en ervaar zelf hoe dit kunstwerk uw leefruimte zal verrijken en verfraaien. Kies nu voor een reproductie van Goede vrienden en laat u betoveren door de artistieke finesse van Albert Edelfelt.

Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?