Mijnnieuweschilderij.nl

5.0

Onze reviewscore op Google

Aan de piano, Albert Edelfelt, 1884

 • Stel hieronder in drie simpele stappen je nieuwe schilderij samen, of klik vrijblijvend door onze materialen, formaten en opties.

  Stap 1: het gewenste materiaal selecteren

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat 

  Stap 2: selecteer hier het gewenste formaat

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

  Stap 3: Selecteer hier het gewenste ophangsysteem

 • Titel: Aan de piano
 • Schilder: Albert Edelfelt
 • Datum: 1884

Over dit schilderij

Aan de piano is een betoverend schilderij van de Finse kunstenaar Albert Edelfelt, gecreëerd in 1884. Dit intieme en sfeervolle werk toont Edelfelts talent om het dagelijks leven op een gevoelige en verfijnde manier vast te leggen. Het schilderij is een prachtig voorbeeld van zijn realistische stijl, waarbij hij naturalistische elementen gebruikt om een authentieke en aansprekende weergave van het leven uit die tijd te creëren.

Dit werk viert de schoonheid van muziek en de verbindende kracht ervan. Edelfelts vaardigheid om emotie en sfeer over te brengen is in dit schilderij bijzonder sterk aanwezig. Hij heeft een tijdloos moment vastgelegd waarin de personages één worden met de muziek, en de kijker wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze intieme ervaring.

Wat valt er te zien op dit schilderij

Het schilderij toont een jonge vrouw en een meisje die samen aan de piano zitten. De vrouw speelt op het instrument, terwijl het meisje aandachtig luistert en bladmuziek vasthoudt. De warme kleuren en het subtiele licht geven het werk een huiselijke en serene sfeer. Edelfelts zachte penseelstreken en zijn aandacht voor detail maken het tot een prachtig en indrukwekkend kunstwerk.

Haal dit werk nu zelf in huis

Met onze hoogwaardige reproducties kunt u genieten van Aan de piano in uw eigen huis, gedrukt op de beste materialen zoals canvas, acrylglas of aluminium dibond. Onze geavanceerde printtechnieken zorgen ervoor dat het kunstwerk zijn authentieke uitstraling behoudt.

Het aanschaffen van een Albert Edelfelt reproductie via onze webshop is eenvoudig en veilig. Wij bieden diverse verzendopties en hanteren een flexibel retourbeleid, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het originele schilderij is momenteel in het bezit van:
Category:
Updating…
 • No products in the cart.
1
Wij zijn ook via Whatsapp bereikbaar
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?